Barwnik w Sprayu o Strukturze Zamszu – Fiolet V20 250ml | Food Colours
Uzyskaj wyjątkowy efekt aksamitnej, fioletowej powłoki na tortach, ciastach i deserach z musami śmietanowymi dzięki barwnikowi w sprayu o strukturze zamszu – Fiolet V20. Idealny do tworzenia eleganckich dekoracji na masach cukrowych, marcepanie, czekoladzie plastycznej oraz na elementach czekoladowych i kremach.
Zastosowanie:
-
Pokrywanie tortów, ciast i monoporcji aksamitną, fioletową powłoką zamszową.
-
Tworzenie zamszowego efektu na powierzchniach z masy cukrowej, marcepanu i czekolady plastycznej.
-
Dekoracja czekoladowych figur, tabliczek i pralin.
-
Idealny do kremów maślanych, mas cukrowych, tortów musowych i innych deserów schłodzonych.
Składniki:
Gaz nośny: butan (E943a), propan (E944), izobutan (E943b), masło kakaowe, biała czekolada (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa E322, aromat waniliowy), olej roślinny, emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwniki: koszenila (E120), błękit brylantowy (E133), przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu (E392).
Instrukcja użycia:
Przed użyciem wstrząsnąć. Rozpylać cienką i równomierną warstwę z odległości 15-20 cm na suchą powierzchnię. Pozostawić do wyschnięcia.
Środki ostrożności:
Produkt pod ciśnieniem, chronić przed światłem słonecznym i temperaturą powyżej 50℃. Nie przekuwać ani nie spalać pojemnika. Nie stosować w pobliżu ognia. Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od dzieci.